Z našo pomočjo do brezskrbnih počitnic

Z našo pomočjo do brezskrbnih počitnic

27. 03. 2024

Kolektor je tudi letos z donacijo podprl programe ZPM Idrija in njihovo humanitarno akcijo, s katero zbirajo sredstva za letovanje otrok iz socialno šibkejših družin z Idrijskega in Cerkljanskega.

Anja Velikonja, predsednica ZPM Idrija in Darja Petrič, članica uprave Kolektorja

Anja Velikonja, predsednica ZPM Idrija in Darja Petrič, članica uprave Kolektorja

»Izredno smo hvaležni, da nam Kolektor že vrsto let stoji ob strani in nam z donacijo priskoči na pomoč pri zbiranju sredstev za vse naše programe, predvsem pa za letovanje otrok. Teh na žalost potrebujemo vsako leto več. Podražitve na vseh področjih so marsikaterega starša pahnile v stisko in svojim otrokom ne more omogočiti počitnic na morju. S to donacijo se bomo lahko brez skrbi posvetili organizaciji in izvedbi letovanj ter ostalih naših programov in aktivnosti, tudi praznovanja ob naši 70-letnici delovanja,« pravi Anja Velikonja, predsednica ZPM Idrija.

Po besedah Darje Petrič, članice uprave Kolektorja, se je Kolektor z veseljem tudi letos odzval prošnji. »To je naša družbena odgovornost. Ob praznovanju 70. obletnice delovanja Zveze prijateljev mladine Idrija še toliko bolj. ZPM Idrija se ne glede na situacijo vsako leto trudi, da za otroke pripravi številne aktivnosti in na letovanje pelje čim več otrok. Z donacijo podpiramo njihovo prizadevno delo in skrb za otroke. Želimo si, da bodo otroci tudi z našo pomočjo lahko brezskrbno uživali počitnice in se družili s sovrstniki.«


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice