Gradimo vaš ugled

Kolektor Gradbeništvo je eden izmed vodilnih ponudnikov storitev na področju gradbeništva v Sloveniji, ki z operativno odločnostjo zagotavlja kakovostno izvedbo in nadpovprečno učinkovitost gradbenih del vseh vrst.

Pod okriljem programa Gradbeništvo delujeta družbi Kolektor Koling in Kolektor CPG.

 

Simbol kakovosti

Novi uspehi se ne odražajo le z zadovoljstvom poslovnih partnerjev in naročnikov, ampak tudi z zadovoljstvom predanih zaposlenih, saj na njih sloni naša največja konkurenčna prednost.

Investicija v prihodnost

Naši zaposleni so zanesljivi, zvesti in motivirani, saj nenehno iščejo boljše rešitve na področju gradenj, inženiringa in arhitekture, elektro in strojnih inštalacij ter energetike. Zato je vlaganje v strokovno znanje in usposabljanje kadrov naša največja investicija v prihodnost.

Stremimo k uresničevanju naših poslovnih ciljev in premišljeni skrbi zaposlenih, saj le tako lahko zagotavljamo kakovostno izvedbo na področju industrijske, poslovne in stanovanjske gradnje, cestne in železniške infrastrukture ter urbanih ureditev.

Delo s partnerji

Zavedamo se, da je v današnjem modernem poslovnem okolju zelo pomembno povezovanje in delo s partnerji, na katere se lahko zanesete. Vemo, da lahko zaupate samo najboljšim, tistim, ki verjamejo v prednosti, ki jih nosi znanje in strokovnost.

Razvoj in spremljaje prihodnjih potreb nam zagotavlja prednosti, ki jih odkrivajo in izkoristijo naši partnerji v skupnih projektih. To je razlog, da vlagamo veliko naporov v izobraževanje in novosti na področju novih tehnologij, izkoristka energije in ohranjanja okolja. Ne pozabljamo pa naše dolžnosti do družbene odgovornosti – vlagamo in sodelujemo z lokalno in širšo skupnostjo.

Gradimo našo prihodnost

V prihodnosti želimo ohraniti položaj ne le največjega, ampak tudi enega najbolj inovativnih in sodobnih gradbenih podjetij v Sloveniji. 

Temelji uspeha

Zgodba našega uspeha temelji na 60-letnih izkušnjah.

Zgodovina

Odprti projekti

Visoke gradnje

74

Nizke gradnje

107

Naročite se na e-novice