Tekli smo na Ljubljanskem maratonu

Tekli smo na Ljubljanskem maratonu

24. 10. 2022

Med udeleženci letošnjega že 26. Ljubljanskega maratona je bila tudi več kot 130-članska ekipa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov. Kolektorjeve barve je zastopalo 93 moških in 42 žensk. 84 jih je teklo na 10-kilometrski preizkušnji, 43 na 21-kilometrski in 8 na najdaljši, 42-kilometrski preizkušnji.

Tekli smo na Ljubljanskem maratonu

Na maratonski preizkušnji so se med zaposlenimi najbolje odrezali: v kategoriji A Timotej Mrzelj, Alen Štucin in Andraž Kuštrin, v kategoriji C pa Primož Poljanec pri moških in Sonja Štucin pri ženskah. 

Na polmaratonski preizkušnjo so bili najhitrejši: v kategoriji A Leon Obreza, Darjan Vidmar in Borut Albreht pri moških in Neža Flisek pri ženskah, v kategoriji B Kristjan Ipavec, Miha Nastran in Robi Karlin, v kategoriji C so bili prvi trije Bojan Črv, Marko Rejc in Jožef Jazbar pri moških ter Cvetka Ogrič pri ženskah. 

Za tekače za 10-kilomtrski preizkušnji velja enotna kategorija. Med zaposlenimi so bili najhitrejši   David Bizjak, Gregor Mišmaš in Matija Črv pri moških ter Sabina Logar, Jasmina Gladek in Marjanca Pagon pri ženskah.

Čestitke vsem Kolektorjevim tekačicam in tekačem, ki ste še enkrat več dokazali, da Kolektor vztrajnost in borbenost povsem upravičeno šteje med svoje vrednote.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice