Prve karierne priložnosti na Kolektorju

Prve karierne priložnosti na Kolektorju

16. 02. 2023

Danes in jutri potekajo informativni dnevi, ki bodo marsikomu olajšali izbiro za nadaljevanje šolanja. Začetki niso vedno lahki, a so lahko ob ustrezni podpori ključni za tvoj osebni in strokovni razvoj. V Kolektorju smo zavezani k ustvarjanju priložnosti za tvoje aktivno sodelovanje, v nas lahko najdeš partnerja, ki ti bo v kariernih začetkih stopil naproti s prenosom dolgoletnih izkušenj, znanja in drugimi oblikami podpore.

OBRNI GLAVO V SMER PRVE KARIERNE PRILOŽNOSTI !

OBRNI GLAVO V SMER PRVE KARIERNE PRILOŽNOSTI !

Katere priložnosti ponujamo?

! KADROVSKO ŠTIPENDIRANJE

Vsako leto razpisujemo kadrovske štipendije za dijake in študente vseh letnikov. Iščemo dijake in študente različnih smeri strojništva, elektrotehnike, fizike, informatike in gradbeništva.

Razpis za kadrovsko štipendiranje in več koristnih informacij lahko najdeš TUKAJ

! STROKOVNA PRAKSA IN ŠTUDENTSKO DELO

Zaposleni v skupini Kolektor svoje znanje in izkušnje radi prenašamo na mlajše generacije, zato si pri nas dobrodošel tudi za opravljanje strokovne prakse ali študentskega dela. Pod okriljem izkušenih mentorjev boš teoretično znanje prelili v prakso, se seznanil z delovnimi procesi in širino kariernih možnosti, ki jih ponujamo.

Na strokovno prakso ali študentsko delo se lahko prijaviš TUKAJ

! PODPORA PRI SEMINARSKIH, DIPLOMSKIH IN MAGISTRSKIH RAZISKOVALNIH NALOGAH

Mentorstvo in podporo nudimo tudi pri različnih raziskovalnih projektih, ki ti že v času šolanja omogočajo vstop v svet gospodarstva.  Naši inovativni pristopi in raznoliki delovni izzivi niso samo odskočna deska tvoje kariere, lahko so tudi odlična tema seminarske, diplomske ali magistrske naloge.

Več o raziskovalnih izzivih za mlade in prijavnica za sodelovanje na tej povezavi.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice