Podjetje Kolektor ATP gostilo člane upravnega odbora GZS regionalne zbornice Postojna

Podjetje Kolektor ATP gostilo člane upravnega odbora GZS regionalne zbornice Postojna

17. 04. 2023

Člani upravnega odbora GZS regionalne zbornice Postojna so se zbrali na rednem srečanju, ki pa tokrat ni bilo v njihovih prostorih, ampak na sedežu podjetja Kolektor ATP v Postojni.

Direktor Marko Vihtelič z gosti

Direktor Marko Vihtelič z gosti

Po opravljenih vseh formalnostih so si ogledali še proizvodne prostore. Marko Vihtelič, direktor podjetja Kolektor ATP, ki je tudi član upravnega odbora zbornice, jim je predstavil reorganizacijo podjetja v Kolektorjev kompetenčni center za hibridne komponente in tehnološki preporod, ki ga je Kolektor ATP doživel v zadnjih petih letih.   

Kolektor ATP razvija standardne procese in tehnologije za proizvodnjo zahtevnih brizganih in hibridnih izdelkov za avtomobilsko industrijo ter tako uspešno nadgrajujemo dolgoletne izkušnje s področja brizganja plastičnih mas. Kot je še povedal Vihtelič, jih strategija rasti sili v nenehno osvajanje novih tehnologij na področju preciznega brizganja duroplastov, štancanja in metalizacije, ki jih na visoko avtomatiziranih proizvodnih linijah združujejo v končni izdelek. »Glavne vire rasti še naprej vidimo v trendu elektrifikacije in hibridizacije v avtomobilski industriji. Več kot 90 odstotkov prihodkov realiziramo pri zahtevnih tujih kupcih avtomobilske industrije kot so Bosch, Mahle, Adient, Schaeffler, Grammer, Raicam, Valeo in drugi.«

Gosti so bili z ogledom in nekoliko drugačnim potekom srečanja zelo zadovoljni.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice