Na regijskih izborih smo prejeli dve zlati in dve bronasti priznanji za inovacije

Na regijskih izborih smo prejeli dve zlati in dve bronasti priznanji za inovacije

21. 09. 2021

Na regijskih izborih za najboljše inovacije v državi je Kolektor sodeloval s štirimi inovacijami. Prejeli smo dve zlati in dve bronasti priznanji. Z inovacijama baterijska tlačilna čistilna naprava ter sistem za odkrivanje povišane telesne temperature CORDEA, ki sta si prislužili zlato priznanje, bomo sodelovali tudi na nacionalnem izboru, ki bo prihodnji mesec. Za inovacijo sistem za odkrivanje povišanje telesne temperature CORDEA smo prejeli še priznanje Inovacijski izziv 2021. Bronasto priznanje sta si prislužili inovaciji Moj Kolektor in podatkovna matrika za načrtovanje optimalne materialne oskrbe proizvodnje.

Foto: Severno Primorska gospodarska zbornica

Foto: Severno Primorska gospodarska zbornica

Severno Primorska gospodarska zbornica Nova Gorica, Primorska gospodarska zbornica Koper in Regionalna zbornica Postojna so letos prvič pripravile skupno slavnostno podelitev nagrad najboljšim inovatorjem treh regij in tudi na ta način izpostavile pomen inovativne kulture ter povezovanja v gospodarstvu in širše v družbi.

Na razpisih vseh treh zbornic je sodelovalo več kot 180 inovatorjev s 45 inovacijami. Podelili so devet zlatih, 14 srebrnih in 17 bronastih priznanj.

»Zavedamo se, da so inovacije izrednega pomena za razvoj gospodarstva, saj so nosilke nastajanja sprememb v podjetju in predstavljajo najpomembnejši element podjetništva. Verjamemo, da bodo nagrajeni inovatorji postali bolj prepoznavni in bodo še naprej promovirali kulturo inoviranja v svojih regijah,« je ob podelitvi priznanj dejala direktorica Severno Primorske gospodarske zbornice Nova Gorica Nevenka Volk Rožič.     

Iskrene čestitke vsem inovatorjem!

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice