Kolektorjevi kolesarji skoraj 13-krat obkrožili Slovenijo

Kolektorjevi kolesarji skoraj 13-krat obkrožili Slovenijo

10. 06. 2024

Kolektorjeva kolesarska ekipa je letos štela 137 članov, ki so jo sestavljali zaposleni, njihovi družinski člani, naši štipendisti in upokojenci. Med njimi je bilo 124 moških in 13 žensk. Na 156-kilometrski preizkušnji je moči merilo 41 kolesark in kolesarjev, na krajši, 97-kilometrski progi pa 96. Skupaj so prekolesarili kar 15.708 kilometrov, kar je skoraj 13-krat okrog Slovenije.

Kolektorjevi kolesarji skoraj 13-krat obkrožili Slovenijo

Čeprav je pomembno sodelovati in ne zmagati, verjamemo, da je prav vsak izmed udeležencev tudi zmagovalec. Ob zaključku leta najboljši v posameznih kategorijah prejmejo tudi pokale. Kolektor ima za svoje zaposlene – ne pa tudi družinske člane, upokojence in štipendiste – razpisane štiri kategorije.  

Na veliki Franji so se tako med zaposlenimi najbolje odrezali: v kategoriji A (od 18 do 34 let) Benjamin Mlakar, Leon Obreza in Jaka Peternelj, v kategoriji B (od 35 do 49 let) Alen Štucin, Valter Rupnik in Urban Močnik in v kategoriji C (od 50 do 59 let) Borut Mrak, Aleksander Krašovec in Marijan Makuc pri moških ter Saša Pečelin pri ženskah.

Na mali Franji pa so bili najhitrejši: v kategoriji A (od 18 do 34 let) Staš Jereb, Matija Črv in Jernej Rojc pri moških ter Nika Bojanc pri ženskah, v kategoriji B (od 35 do 49 let) Nejc Kolenc, Rok Kunc in Erik Bratuš pri moških ter Ana Drmota Petrič in Barbara Ozebek pri ženskah, v kategoriji C (od 50 do 59 let) Rasto Lapajne, Andrej Udovič in Peter Cerovšek pri moških ter Mirjam Frelih pri ženskah, v kategoriji D pa Bojan Črv, Uroš Kaplan in Štefan Balažic pri moških ter Laura Podgornik pri ženskah.

Vsem udeležencem letošnjega Maratona Franja iskreno čestitamo!


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice