Karierni sejem: Kolektor smo ljudje

Karierni sejem: Kolektor smo ljudje

20. 10. 2023

V Kolektorju se zavedamo, da so dobri sodelavci in medsebojni odnosi pomemben faktor uspešnega delovanja in poslovanja, zato smo se tudi letos ponosno predstavljali iskalcem zaposlitve na Kariernem sejmu, največjem zaposlitvenem sejmu v Sloveniji, ki ga organizira podjetje Moje Delo.

Kolektor smo ljudje.

Kolektor smo ljudje.

Na sejmu, ki je včeraj potekal v Cankarjevem domu v Ljubljani, smo spoznali veliko zanimivih ljudi, si ojačali bazo potencialnih sodelavcev in s sproščenimi intervjuji predstavljali naše podjetje in gradili ugled dobrega delodajalca.

Idejna zasnova našega nastopa na sejmu je bila, da smo ljudje tisti, ki oblikujemo Kolektor. S ''Smutibajk'' kolesom smo želeli simbolično prikazati našo skrb za zdravje zaposlenih in odgovornost do okolja. Smutibajk namreč združuje 3 lastnosti, ki jih v Kolektorju promoviramo in živimo: čisto energijo, gibanje in zdravo prehrano. Z vztrajnim vrtenjem pedal ''Smutibajka'' namreč ustvarimo energijo, ki požene na kolo nameščen mešalnik, ta pa nato sveže sadje spremeni v zdrav smuti, ki ga na koncu zaužijemo. Z izvirno atrakcijo smo pritegnili ogromno število vitaminov lačnih obiskovalcev.

Vse, ki so nas želeli spoznati, smo obdarili tudi s praktičnim trajnostnim darilcem: svinčnikom, ki ga lahko po odrabi vsadimo in iz katerega nato zraste rastlina ter z vsestranskimi športnimi nogavicami.

Naš razstavni prostor sta tekom celega dne spremljala dinamično in pestro dogajanje. Smeh in sproščenost sta privabljala iskalce zaposlitve, ki so z veseljem z nami poklepetali, nas spoznali, se usedli na ''Smutibajk'' kolo in oddali svoj CV. Bili smo ljudje za ljudi, saj Kolektor smo ljudje.

Ne glede na to, ali ste na začetku svoje kariere, se želite preusmeriti na drugo poklicno pot, ali pa razmišljate o svojem razvoju, ste pri nas vedno dobrodošli. Skupaj bomo raziskali vaše želje, načrtovali vašo karierno pot in uresničevali uspešno kariero, ki vam bo prinašala zadovoljstvo.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice