Inovatorji leta 2021 so …

Inovatorji leta 2021 so …

22. 12. 2022

Med vsemi podanimi predlogi je strokovna komisija izbrala 8 nagrajencev v 7 različnih kategorijah. In kdo so najboljši inovatorji v preteklem letu?

Nagrajenci letošnjih inovacij

Nagrajenci letošnjih inovacij

Na področju množične inovativne dejavnosti so inovatorji leta postali: v kategoriji male izboljšave – posamezniki Lea Zajec (Kolektor Sikom), med skupinami je bila v kategoriji male izboljšave za najboljšo izbrana ekipa Kolektor Sikom – Kakovost, v kategoriji tehnične in druge izboljšave – posamezniki je bil za inovatorja leta izbran Primož Demšar (Kolektor Sikom), med skupinami pa si je priznanje v kategoriji tehnične in druge izboljšave prislužila skupina podjetja Kolektor ATP v sestavi  Peter Prudič, Marko Košak, Marko Brus, Matija Krašna, Darka Poljšak, Ines Seljak in Simona Tobias Jeza.      

Na področju prebojne inovativne dejavnosti so se najbolje odrezali: v kategoriji izboljšave proizvodnih procesov je prvi naziv inovatorja leta šel v roke skupini iz podjetja Kolektor Mobility oz. Petru Gladku, Mitji Hvala, Marjeti Modrijan, Petru Tušarju, Juretu Vrtačniku, Gregorju Aliču, Dejanu Flandru in Neži Jesenko, drugi pa skupini iz podjetja Kolektor ATP oz. Blažu Buhu, Danijelu Milavcu, Tini Podgornik, Mufidu Muharemoviću, Žigi Justinu in Živi Trtnik; na področju izboljšave izdelkov, polizdelkov in storitev je bila za inovatorja leta izbrana ekipa podjetja Kolektor Mobility v sestavi Edvard Razpet, Primož Peternel, Ana Drmota Petrič, Nejc Klevišar in Tomaž Lahajnar.  

Najboljši skrbnik oz. skrbnica inovativne dejavnosti po mnenju komisije je Erika Pervanja (Kolektor KFH).

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice