Jože Ponikvar je Kolektorjev menedžer leta

Jože Ponikvar je Kolektorjev menedžer leta

18. 12. 2020

Koncern Kolektor vsaki dve leti na tradicionalnem prednovoletnem srečanju menedžerjev razglasi svojega menedžerja leta. Trenutne razmere so srečanje sicer preprečile, kar pa ni bil dovolj velik razlog, da vodstvo koncerna ne bi izbralo najboljšega med svojimi menedžerji. Ta laskavi naziv si je prislužil Jože Ponikvar, direktor ljubljanskega podjetja Kolektor Igin.

Jože Ponikvar, direktor ljubljanskega podjetja Kolektor Igin

Jože Ponikvar, direktor ljubljanskega podjetja Kolektor Igin

Jože Ponikvar, diplomirani inženir elektrotehnike, je na Kolektor prišel leta 2013. Leta 2016 je postal direktor podjetja Kolektor Igin. Z njegovim prihodom v družbo je podjetje svojo rast in razvoj pospešilo ter v obdobju od njegovega prihoda promet povečalo z dobrih pet na preko 25 milijonov evrov v letošnjem letu. V tem času se je Kolektor Igin v slovenskem prostoru uveljavil kot priznan in cenjen ponudnik inženiring storitev ter izvajalec projektov na ključ v elektroenergetiki.

Jože je v času svojega vodenja podjetja poskrbel za uspešen razvoj kadrovske strukture družbe, ki je medtem povečala število zaposlenih s sedem na več kot 50 sodelavcev – v pretežni meri visoko strokovnega inženirskega kadra. Ta je sposoben izpeljati celotno izgradnjo elektroenergetskih objektov, kot so transformatorske postaje ali elektroenergetski del projektov v elektrarnah in drugih energetskih objektih.

Kolektor Igin je danes najhitreje rastoče podjetje v koncernu, saj je v zadnjih štirih letih raslo s povprečno stopnjo rasti prek 40 odstotkov letno.

Ob razglasitvi je nagrajenec povedal: »Ne vem, kaj naj rečem. Presenečen sem ob vseh teh lepih besedah. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem, ki ste pred 4 oz. 5 leti verjeli v to zgodbo, jo pomagali graditi in jo še danes podpirate. Ob taki podpori je bilo lažje. Še posebej pa bi se rad zahvalil svojim sodelavkam in sodelavcem, ki so vse skupaj še nadgradili in so bili in so sposobni vse projekte speljati tako, kot je treba, da smo lahko spisali to zgodbo. Hvala!«

Ne spreglej

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice

Korporativne vsebine:

Programske vsebine: